(H)eerlijk rundvlees

Nieuws

De koeien lopen weer buiten - 26 maart 2020

Het land was op 26 maart weer droog genoeg om de koeien te dragen, dus maar weer naar buiten. Dat was een feestje. Op een mooie zonnige dag. In de volgende dagen hebben we de stal uitgemest, en alle stalmest uitgereden over het land. Goede bemesting voor komende jaren, en goed voor het bodemleven!

Sfeervol Diever

Op 14 december was het weer sfeervol Diever in Diever. Het centrum van Diever was weer gezellig aangekleed, en vele winkels en bedrijven waren open om mensen te ontvangen. Een gezellige happening. Wij waren ook van de partij, we waren te vinden in het kantoor van Roelof Berg Makelaardij aan de Kruisstraat. We kijken er met plezier op terug.

Nieuw: kant en klare gahaktballen en snackballetjes

Voor degene die graag snel wil, maar wel over(h)eerlijk vlees wil eten, hebben we nu ook voorgegaarde gehaktballen en snackballetjes. Lekker fijn gekruid, en snel klaar. Opwarmen in de verpakking is voldoende. Met de fijne pure snacklballetjes verrast u ongetwijfeld uw gasten. De gehaktballen zijn per 2 verpakt, de snackballetjes per 10 stuks. Deze producten zijn naast de vleespakketten los verkrijgbaar.

Nieuwe BBQ pakketten op voorraad

Het BBQ seizoen staat weer voor de deur. We hebben weer voldoende voorraad overheerlijke BBQ pakketten in de diepvries. Kom gerust eens proberen. Zie bij de vleespakketten voor verdere informatie.

Nieuwe dekstier Arie

Vanaf 27 juni loopt dekstier Arie in de kudde, we hopen weer op veel mooie kalfjes volgen jaar. Zie de foto in de map "foto's".