We bieden verschillende vleespakketten aan. Ze zijn zo samengesteld, dat alle delen van de koe erin zitten; zo voorkomen we restanten, onverkoopbare delen of afval.
Het vlees wordt door de ambachtelijke slager in 2 à 3 persoons porties gesneden. Vervolgens wordt het degelijk vacuümverpakt, gelabeld - voorzien van een houdbaarheidsdatum - en snel ingevroren. Hierdoor is de houdbaarheid maximaal en is het vlees in de vriezer bij -20°C tot 1 jaar houdbaar.
We bieden de volgende pakketten aan:
Mengpakket €105,=
7,5 kg met daarin alle soorten vlees van het rund: oa. entrecote, biefstuk, bieflap, stoofvlees, rollade, braadworst, gehakt en rundervink
Luxepakket €150,=
7,5 kg met daarin het luxere vlees: oa. entrecote, biefstuk, bieflap en stoofvlees
Lightpakket €85,=
7,5 kg met daarin: oa. rollade, braadworst, gehakt, hamburgers, hachee en rundervink
Soepvlees €10,= /kg
schenkel, soeppakket.